fbpx
GRANOLLERS

Fira ECONOMIA
VERDA I CIRCULAR

19, 20, 21 de Maig 2023
Fires i Festes de l’Ascensió de Granollers

Manifest per la sostenibilitat

Descarrega’t el manifest

Granollers ha posat el focus en la transició verda i està treballant per afrontar amb garanties aquest repte, alineat amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).
Projectes de simbiosi industrial, de reciclatge, de rehabilitació energètica d’habitatges, de mobilitat, o de promoció del sector agroalimentari de proximitat, en són uns bons exemples.

L’aposta de Granollers per celebrar un esdeveniment rellevant d’economia verda i circular, pretén donar visibilitat a aquests projectes, i aportar eines útils als sectors econòmics i a la ciutadania, per a afavorir-ne la implicació.


Les fires de l’Ascensió esdevenen una plataforma per a la promoció d’aquests objectius i valors, en particular el nou projecte de fira d’Economia Verda i Circular.

Aquest document pretén, d’una banda, identificar l’alineació de les fires amb els ODS. De l’altra, aportar un manual de bones pràctiques cap a la sostenibilitat, per a visitants, expositors, proveïdors i el mateix organitzador.


Segueix-nos

A Linkedin i als articles del blog

Prueba de portfolio A

Title:

Description:

123

Prueba de portfolio A

Prueba de sub heading
https://evc.cat/wp-content/uploads/2021/12/Economia-circular-1280x720-1.jpg

Lorem Ipsum es simplemente el texto de relleno de las imprentas y archivos de texto. Lorem Ipsum ha sido el texto de relleno estándar de las industrias desde el año 1500, cuando un impresor (N. del T. persona que se dedica a la imprenta) desconocido usó una galería de textos y los mezcló de tal manera que logró hacer un libro de textos especimen. No sólo sobrevivió 500 años, sino que tambien ingresó como texto de relleno en documentos electrónicos, quedando esencialmente igual al original. Fue popularizado en los 60s con la creación de las hojas “Letraset”, las cuales contenian pasajes de Lorem Ipsum, y más recientemente con software de autoedición, como por ejemplo Aldus PageMaker, el cual incluye versiones de Lorem Ipsum.

Category
Categoria 2