fbpx
GRANOLLERS

FIRA EXPOSICIÓ
Economia Verda i Circular

26-29 de maig de 2022

La col·laboració, estratègia pel desenvolupament empresarial i dels territoris

2 de maig de 2024 by EVC
0119-ECV-LAB.jpg

Fins a quin punt la col·laboració pot ser imprescindible a la vida? Som conscients de la importància d’incorporar-la també a la cultura empresarial?

En el marc de la Fira d’Economia Verda i Circular, i amb col·laboració amb GRID Granollers, organitzem les jornades tècniques de coneixement i de networking amb l’objectiu de trobar estratègies de desenvolupament de solucions conjuntes per fer front a reptes comuns.

El 8 de maig, l’espai EVC LAB posarà el focus en la col·laboració com a motor per avançar cap a un model socioeconòmic més sostenible, resilient i just. Una col·laboració transversal entre sectors que permeti el treball en xarxa i així establir estratègies de desenvolupament empresarial i territorial. En aquesta 3a edició presentem una graella de conferències, taules de debat i networking per a professionals, empreses i personal tècnic de l’administració pública.

L’EVC LAB crea una xarxa per col·laborar amb el focus en l’economia circular

La sessió d’obertura de les jornades posa el focus en valors i el potencial de la col·laboració com a estratègia de supervivència i desenvolupament. Seguidament, el Sr. Marc Castellnou, Cap d’àrea del GRAF dels bombers de la Generalitat ens parlarà sobre la col·laboració per sobreviure. Com cada any, convidem un territori a participar d’aquestes jornades, en aquesta edició, la Sra. Montse Guerrero, Vicedirectora de SODENA. Sostenibilitat i Economia circular ens aproparà el cas de col·laboració publico-privada de Navarra Zirkular. Per acabar aquesta primera part de la jornada coneixerem casos d’èxit en col·laboració empresarial a través de tres taules que ens explicaran diferents experiències sobre la col·laboració per assolir noves fites. Com és costum, en aquesta pausa s’obrirà l’espai de networking per a tots els assistents.

La segona part de la jornada es divideix en dos espais: un per a tècnics de l’administració sobre reptes del món local en l’economia circular que té per objectiu la definició d’estratègies col·laboratives d’economia circular en el territori; i un segon espai paral·lel per les empreses dels polígons industrials de Granollers i Montmeló, associades i no associades, per millorar el coneixement mutu, compartir visions, identificar potencials projectes i propostes de millora.

A continuació podeu veure un petit resum del què va ser l’edició EVC LAB 2023.

En podeu saber més a www.evc.cat/evc-lab-2024 i a www.gridgranollers.com

 

 

EVC